Racen kost veel geld. Ik heb een YCF pitbike, maar er zijn heel veel bijkomende kosten. Denk aan brandstof, olie, onderdelen, banden en inschrijvingskosten. Ik heb naast m'n opleiding een bijbaan, maar dat is niet genoeg om het seizoen 2022 te bekostigen. Dus zoek ik sponsors. Dat kunnen personen of bedrijven zijn.

Club van 50
Personen kunnen me steunen door lid te worden van de club van 50. Je betaald dan 50 euro per jaar en je wordt vermeld op de website. Rechts zie je wie me allemaal al steunen voor de club van 50. Wilt u mij ook steunen? Neem dan contact met me op!

Bedrijf sponsors

Naast de club van 50 zijn er voor bedrijven meer mogelijkheden. In de afgelopen jaren heb ik geholpen bij een wegrace team, daar heb ik geleerd hoe je met sponsors moet omgaan. Want een bedrijf als sponsor wil weten: wat krijg ik ervoor terug, wat levert het me op?

Dit is wat ik terug kan doen:

 • Vermelding van de naam van het bedrijf op m'n website (banner)
 • Het geregeld noemen van het bedrijf op m'n facebook pagina en berichten van de sponsor liken en opnemen in m'n verhaal op facebook en instagram
  Daarnaast is er natuurlijk aanvullend van alles mogelijk: bijvoorbeeld de naam van het bedrijf op de teamkleding toevoegen. Dit is allemaal in overleg natuurlijk en ook afhankelijk van het bedrag of de ondersteuning die een bedrijf wil geven. In overleg kunnen we altijd kijken wat we verder voor elkaar kunnen betekenen.

  Club van € 50
  Suzan Snoek
  Jos Kooistra
  Antoin Bezema
  Pyt en Karin de Vries
  Cees-Willem en Annette de Vries
  Jan en Baukje Meindertsma
  Klaas en Foekje Meindertsma
  Nanko Brattinga
  Tobias Jannink
  Rodney Postema
  Willem Pastoor

  Sponsors