Sponsors

Starten met racen is niet eenvoudig. Het kost ook heel veel geld. Mijn vader heeft tegen me gezegd dat ik moet bewijzen dat ik er wat voor over heb om te gaan racen. Daarom moet ik zelf de eerste 1400 euro bijelkaar zien te vinden die nodig is voor het racen met een Honda NSF100. En dat is nog maar het begin. De rest van de kosten (en dat is best nog heel veel) wil hij dan wel aan meebetalen, heeft hij beloofd. Dus nu zoek ik sponsors. Dat kunnen personen of bedrijven zijn. Rechts zie je wie me allemaal al potentieel sponsort, als ik toegelaten word. Wilt u mij ook steunen? Neem dan contact met me op!

Wat krijgt een sponsor terug?

Het afgelopen seizoen heb ik geholpen bij het racing team van Bertus Folkertsma, en van hem heb ik geleerd hoe je met sponsors moet omgaan en weet ik ook dat je iets terug moet doen voor een sponsor die je helpt. Want een sponsor wil weten: wat krijg ik ervoor terug? Dit is wat ik terug kan doen:

 • Vermelding van de naam van de peroon of een banner van de sponsor op m'n website en nieuwsbrieven
 • Het geregeld noemen van de sponsor op m'n facebook pagina en berichten van de sponsor delen
 • Jaarlijkse barbeque voor sponsors
  Daarnaast is er natuurlijk van alles mogelijk: ik wil wel helpen met reclame maken voor het bedrijf van een sponsor, bijvoorbeeld op een beurs staan. Of een VIP arrangement regelen bij een motorrace op Assen. Of kleding met reclame van het bedrijf van de sponsor dragen bijvoorbeeld. In overleg kunnen we altijd kijken wat ik nog meer voor u kan betekenen.

  Club van € 50
  Hans Menger

  Club van € 100
  Opa
  Pake
  Beppe
  Ronald

  Bedrijven